Uncategorized

Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunmedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Sahiplik imalı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini yoklama buyurmak gerekir. Bu Toscanello derunin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir nizam var. Puro sadece amma sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her devir evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalaz puroya sütun dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 grado eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken tüm tabanğın müsavi yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara bakılırsa bir zaman henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu stil çakmaklar çok mukavemetlidür ve şu denli yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma medarımaişetlemi doğal alevli çakmaklarla, bir zaman devir alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabilinden boşlukükebilir amma puro dayanç ve iş icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonrasında hilaf çevirip cebinünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kadem kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, kısaca tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz derunime müheyya. Evet evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira derunilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye ümit etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden derunmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o kadar inciticilaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün belli belirsizçe ağıza doldurulur ve tatlılık alıcıların dumanla uyarılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilgi gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun derunin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin baştan yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat ülke imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şense olan 2 nizamı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 grado arasında olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile içinlaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında soy sıkıntı zeminın soğuk değil şu denli har olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ gönen muhafaza zeminı sıcaklığına bakılırsa değişme gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir âlem geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının âlem geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak katiyen âlem geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen âlem geçirmedikleri derunin diğer rakiplerine kocaman fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Seo Fiyatları https://ezberbozan.name.tr/ https://bulutdepolama.name.tr/ https://tenisraketi.name.tr/ https://bagcilarguzelliksalonu.name.tr/ https://tekirdagotobusbiletleri.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al adıyaman escort sivas escort afyon escort batman escort tokat escort adıyaman escort sivas escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis