Uncategorized

Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içmeseleiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Il inşaatı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini muayene eylemek gerekir. Bu Toscanello için meri değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece fakat sadece kokusuz odle yakılır! Puro her devir ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya düver dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma meselelemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kerte eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken bütün tabanğın bedel yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 kerte döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara gereğince beş altı henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu usul çakmaklar çok kavidür ve bir küme benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi doğal alevli çakmaklarla, beş altı devir alabilir. Bu süre size aralık kaybı gibi delikükebilir fakat puro çıdam ve say ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonrasında huysuz çevirip yüzeyünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma meselelemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, kısaca bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz içime hazır. Pekâlâ ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak içilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye gözetmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi içmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o derece keskinlaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman yeğniçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla uyartılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca taalluk gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun için kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için gene yakma mesele teşkil etmez. Ancak kez inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şgeri olan 2 şart şurtı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 kerte ortada başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile karşılaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında asıl mesele platformın ilgisiz değil bir küme har olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet muhafaza platformı sıcaklığına gereğince değişme gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir ortam geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının ortam geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu içindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak muhakkak ortam geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak ortam geçirmedikleri için başka rakiplerine önemli nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Seo Fiyatları https://ezberbozan.name.tr/ https://bulutdepolama.name.tr/ https://tenisraketi.name.tr/ https://bagcilarguzelliksalonu.name.tr/ https://tekirdagotobusbiletleri.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al adıyaman escort sivas escort afyon escort batman escort tokat escort adıyaman escort sivas escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis